Drinkflessen van 720 DGREE
Met uw opdruk

Sportflesjes op hun best!

Weet je: we willen alleen het beste! Met drinkflessen blijf je altijd goed gehydrateerd. En omdat een drinkfles niet zomaar een drinkfles is, hebben we de perfecte partner gevonden: met 720 ° DGREE hebben we een leverancier voor flessen van hoge kwaliteit. BPA-vrije, milieuvriendelijke productie, functioneel en hoogwaardig design. Dit zijn sportdrinkflessen van 720 ° DGREE.

Het bijzondere, de flessen zijn nu niet alleen verkrijgbaar bij Amazon, maar ook bij dein-Ball.de. En alleen bij ons met uw persoonlijke ontwerp. Plaats eenvoudig, logo’s, foto's en teksten in onze handige 3D-configurator. Enkele dagen later heb je je individuele drinkfles van 720 ° DGREE in uw handen. Een uniek stuk dat alleen van jou is. Of het nu voor jezelf is of als cadeau!

 

Kies je fles
Wij bieden u verschillende maten en kleuren aan

Ontwerp ideeën voor je zelfgemaakte waterfles

Drinkflessen voor school, universiteit, werk of sport.

De 720 ° DGREE-flessen zijn de perfecte dagelijkse metgezel. Ze zien er niet alleen goed uit. Jij ook! Zo kom je de dag goed door en heb je altijd het drankje van jouw keuze bij de hand. De flessen zijn met één hand te bedienen, hebben een praktische polsband en een fruitinzet.

Een hoogtepunt is de zogenaamde "anti-gluck-functie", die is ontwikkeld door 720 ° DGREE. Je kunt dus drinken zonder vervelende bijwerkingen. En je drankje komt terecht waar het hoort.

Configureer en bestel!

En zo werkt het

1

Selecteer jouw fles

kies je fles in jouw maat en kleur

2

Bestellen

Ontwerp je droomfles heel eenvoudig met behulp van onze online configurator.

3

Ontvang jouw fles

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u uw gepersonaliseerde waterfles toe.