COLOFON

Informatie overeenkomstig § 5 Duitse Telemediawet:

Linsen Druckcenter GmbH
Siemensstraße 12 – 14
47533 Kleve

Vertegenwoordigd door:

Bedrijfsleiders: Willi Linsen, Rainer Linsen en Milco Mölders

Contact:

Telefoon: 02821 / 305 32-0
Telefax: 02821 / 3284
E-Mail: info@linsen-druckcenter.de

Inschrijving in het register:

Inschrijving in het handelsregister.
Arrondissementsrechtbank: Rechtbank Kleve
Registratienummer: HRB 1957

Omzetbelasting:

Identificatienummer omzetbelasting overeenkomstig §27 a Wet op de omzetbelasting
DE 812648902

Geschillenregeling

De Europese Commissie biedt een platform voor online-geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr
U vindt ons e-mailadres bovenaan in de colofon.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenbemiddelingsorgaan.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij overeenkomstig § 7 lid 1 Duitse Telemediawet verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 Duitse Telemediawet zijn wij als dienstverlener niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetten worden hierdoor niet beïnvloed. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat men op de hoogte is van een concrete schending van de wet. Zodra wij van dergelijke schendingen van de wet op de hoogte zijn, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud ervan we geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's zijn op het moment van het linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van de koppeling niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een schending van de wet. Zodra wij op de hoogte zijn van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding en elke vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel, gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks toch op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra wij op de hoogte zijn van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Bron: https://www.e-recht24.de