Betaling / levering

Betaling

Om uw bestelling te betalen, hebt u de volgende mogelijkheden:

PayPal
PayPal is een online-aanbieder voor de verwerking van betalingen. De afhandeling van de betaling vindt direct plaats en is volledig bij PayPal. Zo is het voor ons mogelijk om uw bestelling na succesvolle betaling via PayPal direct na ontvangst te verwerken. Met PayPal kunt u verschillende betaalmethoden gebruiken, zoals bank-/giroafschrijving, creditcard, enz. Er zijn geen kosten voor u.

Creditcard
Onze betalingsdienstverlener accepteert Mastercard en VISA. U kunt uw creditcardgegevens invoeren tijdens het bestelproces. Net als bij PayPal kan de bestelling na succesvolle betaling worden verwerkt.

Automatische incasso
Bij betaling per automatische incasso wordt het totale bedrag van uw bestelling van uw rekening afgeschreven. U voert de accountgegevens in tijdens het bestelproces.

Vooruitbetaling
Als u vooruit betaalt, sturen wij u de rekeninggegevens en andere informatie die nodig zijn voor de overschrijving nadat de bestelling is voltooid. Houd er rekening mee dat uw bestelling alleen kan worden verwerkt na ontvangst van de betaling.

Levering

Vanaf 100,- € bestelwaarde is de levering vrij van verzendkosten. Dit geldt niet voor express zendingen.

De levering wordt uitgevoerd door DHL. De bestelde producten worden als pakket verzonden. De gebruikelijke verpakkingsduur is ca. 2-3 werkdagen. De verzendkosten worden weergegeven in uw winkelwagen en ook aan het einde van de bestelling op de bevestigingspagina. De levering vindt uitsluitend plaats in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.